Saga vs Myvi

Salam,

Saga FLX 1.3 manual vs Myvi 1.3 Manual.. Mungkin kita selalu cakap myvi save minyak. So nih kesimpulan yang leh dapat daripada research ambank:

Alto save bangat~!

Kalau pandai bawa manual, better amik saga .. :D

Inspira penggunaan minyak sama myvi 1.3 manual~!

Gambaran di atas atas ihsan Asian Auto

Honda city kuar skit sebab auto, So anda boleh nilai mana lagi bagus untuk kecekapan minyak .. ;)

Best.
TeMmoN~


Ulasan

Afida Anuar berkata…
Ingatkan city lagi save..ok:)
M@YaZ berkata…
hehe .. ;)

kalau kira auto .. rasanya city lagi save .. flx auto mungkin lebih atau sama ngan citi .. saga flx engine baru skit dari saga BLM
Ejan berkata…
good info untuk aku yg sedang mencari keta..huhuhu
iizla berkata…
kira city save jugak la ehh.. x nyesal beli
M@YaZ berkata…
ejan - kalau kampung jauh. travel selalu, aku mmg syorkan saga, dan kalau boleh bawa manual, beli la manual. myvi tak durable untuk perjalanan harian jauh. Aku dah tak larat bela myvi tu start masuk tahun ke 5 ni.. Bulan march ni proton nak kuarkan sedan baru dengan 4 airbag, padle shift, push start button. kalau sanggup tunggu, mmg menarik. :D

ila - save, tapi mahal :P tapi kena ingat, kereta harga jatuh~ cuma cepat atau tidak ja

Catatan Popular