A picture is worth a thousand words~

Salam,

Masa makan malam/dinner kat hyderabad, aku jumpa satu notice yang menarik.. Ada yang lawak, ada yang tak paham.. ce tengok gambar kat bawah ni~

Itu dia
the best is "NO ON BY TWO"..

Sapa leh teka? :P

Best,
TeMmOn~

Ulasan

Shy Syaz berkata…
ayat2 tuh mcm direct translation je dr bhs ibunda to english. haha. no one by two, err..seorang xleh mkn utk 2 org?
iizla berkata…
uniknya..
takleh teka la NO ONE BY TWO tu...
M@YaZ berkata…
Shy - betulla tu .. Bayar makan untuk sorang .. tapi tak boleh amik kesempatan untuk dua orang makan. Sebab tempat tu buffet.. ko mmg dah lama betul keja XXX ni .. paham habis~!

iizla - hehe .. tuh shy dah jawabkan, dan saya ada jawab kat komen atas ni .. ;)

Catatan Popular