Flying with wing this time around~

Salam,

Aku rasa by now dah rasa sangat confirm akan terbang. By the way still tak mengharap lagi. Sebab tau sejarah XXX ni.. So biar je la kan. Kalau dah check in nanti, baru kompem jadi.. :P

e Ticket .. PNR (teringat zaman keje kat MAS dulu)
Berat sebenarnya nak travel bila dah berkahwin ni. Sebab kalau nak travel kena tinggal family kat sini. Kalau nak bawa sekali, mmg dalam kategori tak mampu lagi.

Nasib baik 6 hari je gi, so tak ralat sangat la nak tinggal pun. Gi pun atas urusan kerja. So tak leh la nak beli belah sangat kan.. :D

Doakan aku selamat pergi dan balik kalau jadi.

Regards,
TeMMon~

Ulasan

iizla berkata…
wahhh gi Hyderabad.. Laila pun gi gak ke??

jgn lupa fridge magnet. klu xde, handbag pon okeh!!
M@YaZ berkata…
haha .. laju je ila .. fridge magnet tu boleh la ..handbag kena kira2 dulu .. :P
ReeNDu berkata…
ayat takle nak beli belah tu kire hint ke? aku buat2 tak paham..hahahah
Afida Anuar berkata…
Jat, jangan lupa pi CCD Cafe Coffe Day, kopi kat ctu sedap..kalau jadi pi la.. hehe;)
natni berkata…
ok bos fridge 1 (sj2 bebuat tertgl magnet, hahaha)

org rs kn jat with mastercard everything is possible (ni cm da curik tagline iklan kasut ni)

i wish happy to n from...smoga sme bjalan lncr, aminnnn
M@YaZ berkata…
reen - haha .. buat2 la paham .. :P

kak fida - insyAllah .. :D kalau jadi ..

int - insyAllah jatt carik nanti .. :D

Catatan Popular