Faris Aiman~

Salam,

Sepertimana yang semua tahu (dan ada yang belum mengetahui), alhamdulillah, aku dikurniakan rezeki lagi, kali ni anak yang di kasihi dan disayangi. Faris Aiman. Mak Tok yang bagi nama. Mama ngan Abah dah lama nak aim untuk letak Aiman sahaja, tapi mama tercair dengar Faris Aiman.. :D

Ok, cakap banyak tak mau.. Jom tgk gambar.. sekeping je dulu .. (tgh tunggu pak lang datang KL untuk syot yang lebih DahsyAt~!



Nama saya Faris Aiman Bin Mohd Aizat. Berat waktu lahir 3.42kg. Waktu lahir 5.26 pagi Ahad, 22/5/2011. Saya tak ganggu mama saya sangat time mengandung. Pecahkan air ketuban pun slow2, supaya mama tak curiga saya akan keluar. Saya ambil masa mama 30min ja dalam labour room. ;)

(Semuga menjadi anak yang Soleh~!)

Regards,
TeMMon~

Ulasan

Faheem berkata…
Ahlan Wa Sahlan ya Faris Aiman!
Afida Anuar berkata…
Potostat muka ajat lagi!!.. kekekke...

tahniah jat!! Faris Aiman, hello world!.. he he
hpathoyyib berkata…
like nama tu!
M@YaZ berkata…
Thanks semua ..

kak fid -> muke saya lagi ke? :P
Afida Anuar berkata…
hik..tengok dahi dah tau jat:P...

eceh, pepandai je akak ni...ngeee..kan alia kan? alololo comelnya alia kat gambar sbelah ni..
shauqi berkata…
Tahniah ijat. aku baru tau anak ko dah lahir. moga faris aiman jadi anak yg soleh..amin..
Jafni Hanan berkata…
tahniah..xtau pun
Jafni Hanan berkata…
tahniah..bertambah anak dah.mudah-mudahan jadi anak soleh.
M@YaZ berkata…
alhamdulillah jep.. rejeki .. :D
M@YaZ berkata…
kak fida .. haha .. kecik ati ana kalau baca comment akak..

shauqi .. hehe .. biasala anak kedua tak berapa kecoh sangat, orang pun malas nak amik tahu dah, sebab no.2 :D tapi laki yang penting ..

Catatan Popular