Mencari kete second hand~!

Salam all,

Ada tak kawan2 nak jual kete2 kecik. Preferably kancil or kelisa auto. Intend to buy it for my wife. Senang nak gi keje. Kalau ada kete lain pn leh discuss dulu. Kot2 aku leh bawa, bini bawa kete aku..

Bukan ape, dah lain jalan dah skang. Sorang ke utara, sorang selatan. Kalau ada ek. Prefer beli kat kawan2 dulu. Takde baru nak cari kat kat kedai 2nd hand car .

So it is official, im back to xXx..

Regards,
TeMMon~

Ulasan

ReeNDu berkata…
wahh.. back to xxx?? hows the pay? gud?

kalo mcm menarik.. nnt aku nak kuar pi mane2 kejap.. then masok blk laa.. huhuhu

bile start?
NurulB berkata…
back to XXX? yg kat cyber tu ker Aizat??waaa..
M@YaZ berkata…
Reen - yup .. back to xxx .. they only gave not more dan 20% .. minta 30 .. waha .. tamak .. tapi tu la .. dah nekad nak masuk .. sama pun tukar .. lalala~

Nurul - yup .. that company .. ;)
shauqi berkata…
ko masuk xxx balik ke jat? mantap. jadi tester ke? best ah. nak apply gak bole? hehe..
Getbacker berkata…
aii..awat shauqi.hang rindu kat company xxx lak ke?20% tu okla tu.
M@YaZ berkata…
cepat minta balik coki .. banyak tester di perlukan~!
pestisid berkata…
waaaaa..pandai3..leh gune balik XXX punye medical coverage utk 2nd baby...untung sangat
M@YaZ berkata…
Haha, biasa la, nak idup kena pandai. Dua orang anak xxx~!

Catatan Popular