Hari Pertama~

Salam,

Lama tak hapdet. nak bgtau mama pasal Alia kat dalam blog bleh? :p



Dear Mama,

Hari pertama, balik je umah, alia cari mama, kiri kanan kiri kanan, sambil nangis. Tak mau tgk muka papa langsung. Bagi susu formula pun susah nak isap.

Tapi akhirnya dia minum dengan pasrahnya dan tido depan tv.

Tapi bila waktu malam, sejam sekali dia bangun. Nak nenen je, tak nak air. End up cari puting susu sumbat. Terus dia tido. hoho. tapi kejap je, 15min nanti lucut balik.

Pastu sejam kemudian dia bangun untuk puting lagi. 3 jam sekali je nak susu.

Tadi gi neseri lupa bawa susu mama dalam freezer. Takpe la, minum susu formula je sehari dua ni. Biasakan dengan botol juga.

p/s: Jgn risau, papa ok je, kul 8 dah ajak alia tido. So takde la jadi panda bear pepagi :D .. Jadi Papa Bear je :p

Regards,
Papa

Ulasan

Hafeeny berkata…
Alahai..kesian nya..harap papa sentiasa tabah dgn ketiadaan mama di sisi.
@naBest berkata…
Huhu..sedih juge. Rindu papa n alia.. 1st day dlm bas g tepeng dh nangis rindu alia..huhu nak blk!
maiza mza berkata…
sian alia.. cobaan.

Catatan Popular