Minta bantuan dan idea..

Salam,

nak tanya,

1- siapa tahu mana2 organisasi atau syarikat yang menganjurkan kursus menanam cendawan. Rasa nak wat tanaman cendawan di kampung. Tanah dah ada. Ilmu tidak ada. Abah dah start buat keli kanvas. Tanah still ada kosong :D

2- kepada rakan2 yang lalu dan baca blog aku ni. Aku nak cari nama perempuan untuk anak aku. InsyAllah keluar nanti aku nak cari nama dua perkataan. Setiap perkataan tu dimulakan sama ada dengan huruf (A dan F) atau (F dan A), TLG MASUKKAN MAKSUD NAMA SEKALI YA~! cth nama: Farhana Aizati ataupun Aizati Farhana. :D

Thanks,

Regards
TeMMon~!

Ulasan

Afida Anuar berkata…
Jat..cuba terai kontek adik akak..tak silap sblum dia buat lintah tu, ada gak dia pi kursus tanam cendawan bagai tuh.... 0123950527. Tnya jek in case dia tau ke...eh takpa ka reveal no dia kat cni? gagagaga

Afida Farida..
Afida Fauzana
Farina Afida..
Fauzani Afida...

hehehe..amacam??;)
It4Ch1 berkata…
lebih baik start F sebab anak perempuan.

Farah Aida(h)
(KEGIRANGAN, KESERONOKAN)(KEBERUNTUNGAN)

nak tambah 'h' blakang tu ikut suka
natni berkata…
ijat nama ketiga jgn lupe tau:

HUMAIRAH (ni yg penting nih!)

^_______^
LeLs berkata…
Fatimah Az-Zahra...

hehe..~
shy_wani berkata…
melati, melor, kenanga, anggerik, mawar.. klasik sket... mcm nama dlm cite lama2.. wow! hehehe
roby berkata…
hehe...

nama baby: aifa nur...
me and only me berkata…
aishaf falina,
fatin adiani
pestisid berkata…
jangan la start dengan A, nanti die exam dalam dewan kene duk depan sekali pastu nama die dalam list kelas atas2. ape2 cikgu panggil dulu hehehee.
Hafeeny berkata…
arissa farzana...farzana tu maksudnya bijak..arissa tu kalo xsilap azam..cube la cari maknanya kalo berminat..hehe..cadangan je;)
putrixue berkata…
Fatini Azalia

Fatini - bijaksana
Azalia - kekal abadi

--> bijaksana yang kekal abadi

:-)
agHoo berkata…
untuk A tu letak la nama Arif wakakaka
shauqi berkata…
ijat, kat upm ade kursus tanam cendawan
nhy berkata…
jat, tetiba org rajin~

AF: Aina Farizah
(aina mcm aizat+ana kn? Huhu~)

Aina: Yg mempunyai mata yg cantik
Farizah: Jelas

FA: Farha Aliah

Farha: Bahagia
Aliah: Yang tinggi

Susah2 sgt, Akademi Fantasia pun AF gak ~ blh panggil Emi =p

Kalau start dgn A, blh join gang Humaira a.k.a. Aisyah & Anis (^o^)/

p/s: suka nama yg lala bg ^_^
M@YaZ berkata…
thanks semua, pasal penanaman cendawan nanti aku usahakan.

Pasal nama, belum ada kata putus. Masih mencari terbaik untuk yang terbaik.

Tengah tunggu masa "orang baru" keluar. Harapnya semua berjalan dengan lancar.

Kerja baru juga bagus medical coverage nye. Harap tidak ada masalah yang sangat besar.

Catatan Popular