Keje banyak~!

Salam,

Sejak dua menjak ni, keje aku kat XXX makin bertambah. Penat gak la rasanya. Ahaha, kekadang jeles tengok kawan2 yang takde keje kat sini. Yang ada keje pun takde la lama cam aku nih ha. Semua keje aku rasa. Cross funtional gila, skang ni buat testing untuk end user plak. Tak nak la aku :p

Ahaha, begitu la rutin harian aku yang sungguh berbeza dari GDC dan kawan2 di MAS. Balik keje je, kul 8 dah shut down jap. Pastu kul 11/12 bangun, mula la, tak leh nak tidur. Amik masa gile nak tidur.

Jap lagi nak balik kampung kat Gerik. Esok ada majlis doa selamat ayah mertua aku nak buat. Hehe, jemput2 la datang ke Gerik ye. Yang tak tau alamat gi cari balik kad kawen yang isteri aku kasik dulu ye :p .. Rehat kat Gerik plak minggu ni~

p/s: bile la nak leh jumpe ummu sakeenah.. nih payah ni, kat hospital tak jumpa, nak gi mencelah masuk umah orang ku segan skit. phew~

Regards,
TeMMon~

Ulasan

baanu berkata…
ijat boleh add byk proj dlm resume nanti...

canthek la resume ijat...iet laa..ris, then fci...then yg baru itu...
natni berkata…
tah..
bole r jdk sekuriti yg bpengetahuan tgi

wahahahahahaha
^_____________^

Catatan Popular