Busan setelah habis training~!

Salam,

Aha, aku dah habis training on the system. Start bulan Jun ni keja bebetul nye test akan berjalan. So from now on mmg takde keje. Practice je..

Tapi masalah nye, takde pc. So rasa macam dok saja ja. Teruk dari dok saja kat gdc. Sebab ketiadaan pc. Nasib baik ada celcom bb with nokia e71. Leh la survive gak idup kat sini.

Aha, tadi bekas rakan sekerja aku cakap aku dapat offer dari kompeni bawah agensi kerajaan. Dalam seminggu dua ni dapat la offer latter tu. Adakah aku akan resign? Jawapannya tunggu offer latter la kan. Haha.. Dapat 50% kalu, sape tak nak berenti keje. Wakaka..

Dah2, aku tak tau nak merepek apa dah.

Regards,
TeMMon~!

Ulasan

~~Noli berkata…
wahh gomen..benti je keje..ssh2 je pk..hehe

Catatan Popular