Mari bergelak bersama aku

Salam,

Ahah, lama aku tak gelak sampai menangis-nangis, dem la. Apapun, korang tgk utube ni. Aku rasa ramai kenal, lisa pun dah penat sentuh pasal mamat ni dulu. Youtube first ni korang focus kat minit ke 6:00. Pastu tgh bebetul muka mamat tu.



Ahah, dah kenal kah? Tak kenal ek. click sini, lisa dah explen lebih lanjut.

OK, now tgk mamat ni plak, Anas Tahir, adik si Faizal Tahir, dulu geng nasyeed Far East. Ahaha, aku gelak sampai berair mata. Derang nye video clip serious, tapi starting dan penutup yang penting.



Selamat menonton,

Regards,
TeMMon~

Ulasan

pestisid berkata…
yang koq koq koq ni pun aku dah tengok smue video dorg. bapak lah kelaka. aku rasa adik faizal tahir ni jauh lebih cool dr abang die. ape ke jadahnye akhbar tu pun sama laa klaka gak.
aniey berkata…
hahaha btol2... ni pn aku dh tgk tp mmg serius xbole blah muka anas tu tiru gaya idhzwan bapok tu... wuwuuwwuu~
eppygurl berkata…
gile aaaaaaa!!! xsangke beliau jd gituuuuuuuuuuuu!! huhuhuhu
sedih sguh!
agHoo berkata…
auwwwwwwwww!!!

Catatan Popular