Jualan Kuah Rojak Mak Bee

Salam,

Ahaks, berita baik. Harga kuah rojak Mak Bee insyAllah stay on the same old price for this stock :D .. Stock ada tinggal lagi 27 pack sahaja. Sapa cepat dia dapat. Check real time countdown stock kat bahagian atas blog ni keh.

Pekasam Ikan puyu SOLD OUT. Cepat gila. Wakaka. Ingat takde orang nak amik seminggu dua ni. Kalau ade orang nak, bgtau aku, abg aku balik minggu ni, leh la minta dia belikan nanti.

Perak ape cerita? Malas nak cerita, tapi aku tau susah nak bubarkan DUN kalau D.S Najib ada ;)

Regards,
TeMMon~

Ulasan

Nuar berkata…
abaikan semua itu.. jom kita terus berenang.. hahaha...
aniey berkata…
jat, nk rojak mak bee 10inggit.. sok bole dpt ka? uhuhu
M@YaZ berkata…
aniey .. stock di opis ada .. datang la level 2 plak .. tarik ana datang ..

nuar .. ngehahaha .. habisla .. hari2 lepas ni dipenuih ngan PADE je :d

Catatan Popular