It's Confirmed~!

Salam,

Berita best .. :D

PASSENGER(S):
ABDULMALEK/NURSHUHADAMS
AZLAN/AZHANIMS
BOKHARI/SITIZAKIAHMS
MOHDFADZIL/FARHANAMRS
NOORAZLAN/NOORAZLINMS
RAMLI/SARINIMS
SAIFULBAHAR/NORULAINOORMS
SUBRAMANIAN/VADIUEILMR
YONG/SWEELINGMS

DATE FLIGHT INFO FROM TO DEP ARR TRAVEL INFO

--------------------------------------------------------------

26DEC MALAYSIA AIRLI KUALA LUMPUR BANGALORE 2155 2315 DURATION
FRI MH 192 V KLIA HINDUSTAN 3:50

ECONOMY CLASS TERMINAL M NON STOP


NON SMOKING


AIRBUS INDUSTRIE A330


MEAL

RESERVATION CONFIRMED

Regards,
TeMMon~

Ulasan

Zuliana berkata…
Salam Ijat....
Bp record locater tuk booking Ana tu?Bagi kat ina, karang ina tolong VOID kan tiket ana....

Xpun, kalau ko nak aku tolong book kat ko tiket pun leh je...
M@YaZ berkata…
biar la dia naik flight tu. Haha. Rloc dia terpaksa disembunyikan atas sebab2 security. Takut orang sabotaj.

Leh ka tolong book. Haha. :D .. nanti nak pi. Tgk la ujung bulan 2 atau awal bulan 3
Zuliana berkata…
Ijat, ni aku tolong issue tiket tuk ana dah..

ETR:PG TKT 1 OF 1 ** MH DATABASE ** 20393096/SZB002/A/MH/JDLDHD

ETKT 2329900264126 MOHDFADZIL/FARHANAMRS

CPN FROM/TO FLT DATE TIME CLS STATUS SELECT
1 KUL BLR MH 192 26DEC08 2155 Y OPEN FOR USE _




DT- DISPLAY E-TICKET DETAILS DH- DISPLAY E-TICKET HISTORY
RC- REQUEST CONTROL OF SELECTED CPNS SC- SEND CONTROL SELECTED CPNS
CS- CHANGE COUPON STATUS PE- PRINT EXCHG SELECTED COUPONS
RF- REFUND E-TICKET COUPONS VT- VOID TICKET
IR- ITINERARY RECEIPT -DUPLICATE




PN, PB, PF, PL- PAGING ACTIONS

ACTION __ INVOL _ (Y/N) CARRIER ___ GH _ (Y)


kalu ko nak, nnt aku issue tuk ko sekali....hehehe...
M@YaZ berkata…
haha .. ko ni .. buat aku terkenang keje2 kat MAS ja. Siot :p
Zuliana berkata…
Haha,saje je...aku tgh xde keje skg ni...mahal jugak eh tket g BLR, RM3822 tau..
tu baru pegi je..bkn pegi balik lagi tu...
Ni amik lagi,saja nak bg ko terkenangkan keje2 kat MAS ni...nah amik PNR pulak...
JDLDHD<
1. 1MOHDFADZIL/FARHANAMRS<
1 MH 192 Y 26DEC KULBLR HK1 2155-5 2315-5 Y-Y *E<
FONE<
1 KULMH-60133526642-M<
TLT<
1 KULMH/Q05/2000/26DEC<
** TKT-DATA STORED Y ** FW*<
HFAX<
1 SSRTKNEMHHK 1KULBLR 192Y26DEC-1MOHDFADZIL/FARHANAMRS.23299002
64126<
2 SSRTKNEMHHK/ C1<
>

p/s : sbb xtau no tel Ana, aku letak no tel ko...hahah :P
M@YaZ berkata…
kuang asam .. terdedah sungguh :p

haish .. bujang lepas ni .. leh la aku singgah opis MAS Subang nanti. :D
jafni berkata…
Ko guna COMMAS ke?
M@YaZ berkata…
"KOMMAS" haha .. bukan C tapi K :p

Zuliana tu. Gatey tangan nak cek. haha
**mEaSa** berkata…
hahaha..VOID la tiket tu.baru la ijat tak membujang.eheh!
@naBest berkata…
uik................. tak paham. tak paham.... huhuhuhuhu....
Afida Anuar berkata…
tak paham gak ni..apakah2...
harharharhahr
Nuar berkata…
wahaha.. sungguh kurang asam menggunakn bahasa kommas disini.. wahah.. sunguh terkenang.. bler la aku nk dpt g MAS balik ni... ada keje x kt sana?
Zuliana berkata…
Buat masa ni...aku ade keje tapi xbyk..biasalah, hujung2 tahun...
tu tiket tu aku create sndiri r...bkn y betul2 pun...nnt karang aku try check kat production eh...nnt aku update klu jmpa r...

Korang, datang2 la sini..lunch bersama2....sungguh xhepening mcm dulu lagi dah..
saizulhafiz berkata…
ala tau la bdk MAS xaci la cmni..jom geng testing buat ayt..aku nk guna smoke testing pd tiket ana.hahahaha
Zuliana berkata…
Hahaha....ijat, ina dah check dah kat production...mmg cnfirmlah bhw Ana n y lain2 akan terbang ke India pada 26Dec....Reloc ialah R****J..tp tiket belum dissue lagi k..hanya ada booking...

p/s : Shu, nama ko pun ada !!
M@YaZ berkata…
isteriku: Takpe .. nanti akan ada briefing :p

kak fida: tak paham lagi bagus

nuar: Haha.. tuh la .. saja buat kita terkenang .. kuang asam sungguh..

apit: guna testing pun aku boleh gak join. Haha.

Zuliana: ang ni mmg tarak kerja ni. Rajin sungguh. Haha.

Kesimpulannya.. aku ada 3 solid day b4 my wife depart .. sob3x
ReeBeLLe berkata…
mak aih.. bahase tinggi btol ni.. kat skola dulu aku tak blaja.. mmg tak paham.. best gak gi ramai2 kan..
Zuliana berkata…
Ijat, memndangkan tiket belum pun dissue lagi...Ina leh je tolong addkan nama ko sekali dalam PNR tu...hehehe..tapi kalau ape2 terjadi nnt, Mr Am*** y akan kena sebab ina pakai ID dia...hahaha...

Tp dsebabkan Ina xberani so x jadi la..tp nnt ina send gmbr PNR tu je kat ko yea..(br snap je, kena transfer dulu msuk pc.....)

~PNR : Passenger Name Record

kpd Kwn2 satyam(7 org) y Ijat keluarkan list nama ke India 2...dengan ini memang confirmlah bhw korang akn terbang ke India....
Satyam telah menggunakan khidmat MALAYSIAN HARMONY TOUR TRAVEL SDN sbg agent utuk membooking ticket korng...!!
Nuar berkata…
jat.. pasni xde la org nk bising kt ko pasal KAMPUNG.. wahahaa...
klu x .. KAMPUNG KAMPUNG KAMPUNG.. wahahaha...
@naBest berkata…
ina -> tiket tak di issue lg...ade kemungkinan leh kensel.. hohohoho... gumbira.

nuar -> huhuhu...dok sebelah die bising pasal kampung pun tak dilayan, apetah lagi dok jauh.... huhuhuhu... semoga jd la ketua kampung yg berjaya. huhuhu
Zuliana berkata…
Ana : a'ah, leh cancel lagi slagi bayarn belum dibuat...dalam tu, korng nye tempahan (payment)masih belum dijelaskan ....
Klu esok, dah ada tiket no keluar..maka betullah 26....esok ina update k...
M@YaZ berkata…
reen: Masuk sekolah balik :p

ina: Hehe .. ko add je .. nanti mr. Am***a nye gaji deduct. Takde beza pun :p

isteriku: nak cancel plak..

Nuar: Wakaka.. ana dah terangkan ngan jelas dan nyata.
@naBest berkata…
Dh pospon pulak..... dh tukar tarikh ye.. 2/1/08. Bukan 26/12...

Ina, nnti hapdet ye...ade tak 2/1 tu. huhuhuhu
aniey berkata…
relaks kwn2.. flight tu mayb postponed to 2 januari 2009.. yahoooO!! ade lg seminggu utk bersenang lenang =))
LeLs berkata…
gile lah..

rindu giler pulak tetibe aku ngan MAS..

haha..

2/1..ade masa lagi jat..cepat2..tinggalkan kesan..huhu~

erk..?
jafni berkata…
oo..'K'OMMAS..saje nak uji ko..:-P (padahal mmg dh tersalah pun)hahaha..

Catatan Popular