Sibuk, Pening and Happy

Salam,

semua dah bising blog x hapdet. Bukan tak nak. Tapi dah masuk hibernate mode, macam si nakael sidek tu. Bukan apa, busy nak memanggil orang datang kenduri, sampai terlupa nak hapdet blog. Lagipun idea ilang je. So tak dapat nak post.

Apa pun nak mintak kawan2 doakan semuanya berjalan lancar.

OK, lepas ni nak pikirkan kuiz untuk peminat setia. Hadiah dia tak de la mahal. Tapi ade la hadiah. Cuma kena jawab kuiz setepat dan secepat mungkin. pikir soalan jap~ :p

k lah, maaflah, entry tak proper, nanti apdet lagi keh. Stay tuned~

regards,
TeMMon~

Ulasan

diana berkata…
cepat la kawen jat..nak jejalan..hehe
Afida Anuar berkata…
ajat, jom main UNO..ehheheheheh
LeLs berkata…
lagi 17 hari lagi..
ijat akan kawen..

kami suka ijat kawen..
boley pegi jalan2..

yeye..~

Catatan Popular