Apa anda buat dikala busan

gambar courtesy dari farm4.static.flickr

Salam semua,

aku tak tau nak cerita tahap kebusanan aku ni sampai mana.
  • Nak belajar sendir dlm dunia maya? aku ni belajar kena ada cikgu depan mata baru aku tumpu.
  • Nak main internet? dah, aku berjaya dapat internet tanpa di blok
  • Nak sembang? opis kat CS ni opis paling sunyi aku pernah bekerja. Semua ada keje masing. Rajin dari aku.
  • Nak balik umah? Jarak umah aku ngan opis jauh bebenor. 27km :p
Sebenarnya nak pendapat anda, apa perlu aku buat untuk mengisi masa lapang aku di opis ni. Boss takde. Boss ada pun mesti aku hipokrit buat kerja. Apa yang penting sah2 aku dok makan gaji buta. Aku dok harap MAS nya team pass skit kerja kat aku. Documentation pun tak pa la. Janji ada benda nak buat.

argh~ baru dua hari. Bagaimana hari2 berikutnya? mari kita click apply job kat job street. Mari~!

regards,
TeMMon~

Ulasan

putrixue berkata…
jom main bowling kat alamanda, ekekekek..
nhusna berkata…
penuhilah masa lapangmu dgn bertasbih 1000x..istighfar byk2 n bacalh blog noni..ngeh ngeh ngeh
natni berkata…
ape bleh wat
sabo jela

^_________^
**mEaSa** berkata…
baru 3 hari balik jat.takkan da wendu ktorg kt MAS kot..kekekeke
M@YaZ berkata…
im: boling?? tak mau, tengah tekun belajar ni. Tak caya tanye kak fida :p

nhusna: akan ku selangi udara yang dihidup dengan amalan2 yang anda utarakan. Baca gak, tapi kadang malas nak baca sampai abis.

intan: tak larat nak sabo gak. Haish.

sarah: 2 hari ok. Kat sana kalau takde keje leh lagi njoy. Tak tau nak cakap. sana bleh buat lebih dari sini. itu je kesimpulan yang leh buat. lagi satu kita kat sana meriah dia lain. ukhuwwah lagi kuat gamaknya :D. Kat sini ukhuwwah kuat, tapi semua malu nak tunjukkan. Masing2 ego nak tunjuk termasuk aku :p
Afida Anuar berkata…
mmg tekun belajar pun.. langsung tak angkat kepala, asyik duk bc notes testing je.. Heh!..
shauqi berkata…
relax ijat.. nanti mesti sandeep panggil balik kalo ade projek..hehe.. umah aku lg jauh..40km. aduh.. bile la minyak nak turun lg.. kalo singgit seliter, aku naik helikopter tiap2 ari..heheheh
-reha- berkata…
kalu bosan g la tido kat surau...xde sape kaco.then kalu dh tak larat tido...bole bangun,amik wuduk n mengaji ke..

Catatan Popular