Jadual aku hari ni [9/8/08]

Salam Semua,

Hehe, Dah macam dairi dah. Boleh la. Saje nak bgtau semua psal xtvt aku samalm [9 Aug 08]
  • bangun pukul 10 pagi
  • dapat YM message dari Faheem, minta jadi pengapit jap lagi
  • Erk, pengapit?? (aku besar faheem, tenggelam faheem sebagai pengantin nanti) Takpe la pengapit pun pengapitlah. Tapi, baru tema apa?
  • Warna biru muda. Hehe. Mmg takdak la baju melayu biru muda. Baju melayu yang ada tu ada kat Kedah. Tak dapat nak pakai. So..
  • Gi maidin beli baju Melayu untuk Faheem
  • Balik dah kul 12 lebih. Streka baju.
  • Incident tidak diingini berlaku.
  • Cakap kat bg long redah ja la. Orang dah tunggu kat sana.
  • Sampai kul 2 kat masjid bangi.
  • Follow rombongan ke Kg. Dato' Abu Bakar Baginda
  • sampai jadi pengapit :p .. lenguh tangan kiri ;)
  • berlangsung majlis sampai kul 5 (tunangku dah sampai rupanya ;))
  • balik rumah subang ngan spawn. Rehat dah lepak sampai maghrib
  • terus gi rumah Wan balik. amik gambar family dia plak.
  • kul 9 balik. Tapi hantar Faheem ke Bangi dulu. Amik barang apa yang patut.
  • Then hantar barang ke Dewan kat UKM (tak ingat nama)
  • Pastu hantar faheem ke rumah Wan.
  • Sampai umah kulk 12 malam.
  • Tido~
Hehe. Demikian la sibuknya aku. Mengalahkan pengantin plak rasanya ;)

Thanks Faheem for minyak kete. hehe. Lenkali boleh buh lagi minyak ya. Jap lagi pkul 12 nak kena bertolak ke UKM. Jumpa kawan2 kat sana ya.

Nah gambar untuk tatap. Gambar aku tu cuba cari apa yang tak kena ;)


Ulasan

areknee berkata…
hang x gosok baju ek??! kuannnnggg3x kantoiii ;p
Afida Anuar berkata…
Ajat, time duk sebelah faheem tu, cam ajat lak nampak cam pengantin..hahhaha..
M@YaZ berkata…
ani .. hehe .. ada lagi. nanti mesti ada orang revealkan .

Kak fida .. hehe .. ye ke .. berkat songkok uia yang berjaya menaikkan seri pengapit .. ;)
@naBest berkata…
hohoho.... saye tau! Incident tidak diingini telah berlaku kat baju melayu die tu.. hohoho.. sebab tu asik terkepit je tangan kiri tu... kan?kan?
M@YaZ berkata…
Hehe .. nanti reveal gambar tu :D
hafist berkata…
songkok UIA tu mmg xleh handle...
awat dgn baju tu?ada part terkoyak ka?hehe...
M@YaZ berkata…
Haha .. ada2 .. nanti aku tunjukkan :D
humaimee berkata…
Astaghfirullah ... takda baju rupanya ... patut tak jawab sms hari tu. sanggup sahabat baik sy ni pergi cari kat kedai hari tu jugak ... memang sahabat betul :D
humaimee berkata…
Kak Fida: Hahah ... memang betul kata kak fida ... sy terpaksa amik risiko ditenggelami seri pengapit yang berbadan sasa tuh ... hihihi ... ini baru pengapit ... esok jadi pengantin lagi la :D
M@YaZ berkata…
;)

No hal. Anything 4 u my fren~

Catatan Popular