Errr.........


Hola!!! Inilah Aizat. Suke lah gambo ni...Sbb kt luar tu kabus yg tebal... So tak nampak ape2....Cuma nampak empunya badan je....... Macam drive in heaven je.. Wah!! Heaven la sangat kan.........

Err..apa pendapat kalian mengenai makhluk ini?.....

Note: Jangan marah yeee....saje je suke suki nak updet....

Regards,
(~~,)V

Ulasan

Afida Anuar berkata…
Pendapat saya mengenai makhluk ni..dia semakin berisi sekarang.
Maklum lah..hepy nak kawin kut..ekekekekke
M@YaZ berkata…
What???~!!!

How come .. mmg sangat suke suki letak gambar tu .. (Tak bleh jadi nih kena pikir balik nak share blog ke tak)

Kak Fida: Haha .. lepas ni lagi berisi la kak .. Nanti saya pos gambar zaman sekula sampai 1st year kat uni. haha. Mesti semua gelak nye .. :D
M@YaZ berkata…
Ni bukan ape nih .. nak suruh orang puji kereta dia. Nyampah~!
@naBest berkata…
hahaha...jgn la marah encik aizat.. sharing is caring. nak bahgie kne bergurau senda.. haha

kak fida --> kalo nk tau, zaman kecik die sangatttttttt comel... Comel ke?
M@YaZ berkata…
bagitau orang pastul tanye balik. Bek tak yah. ntah pape
Aiai ^.^ berkata…
pow pow pow pow.....tompang lalu nak pow ....mihahah
M@YaZ berkata…
erk .. hehaha .. pow apa plak nih .. pau madura ka .. pi study pi .. :p

Catatan Popular