Dua Bulan Sudah Berlalu

Heh, masuk hari ni sebenarnya dah 2 bulan aku berstatus tunang. Dan tinggal lagi 4 bulan untuk merasa alam pertuangan nih. Kejap je kan?


Kepada umi and abah; tak lama lagi payah la skit, anak mu dah kawin, kena bahagi masa dekat isteri tercinta pulak, tapi takkan surut sedikit pun kasih sayang anakmu ini.

Kepada adik2 ku, jgn risau, still boleh pow abg kamu ni, tambah lagi lepas ni ada akak ipar. Apa lagi, peluang terbuka luas. Ngaji rajin2 ya, kalau tak dapat degree susah nak hidup zaman la nih.

Kepada mak dan abah kepada ana; terima kasih kerana merestui perhubungan kami ni. Maaflah kalau ada salah silap. Cek akan buktikan yang cek ni boleh jaga anak mak dan abah~!

Kepada kawan2, jika ada masa lapang boleh la emailkan atau sms kan alamat2 kamu semua untuk dijemput hadir. Kalau nak sms semua orang paham2 la. Dari universiti dulu sampai sekarang ni ramai yang bergelar sahabat dan kawan. So mesti tak larat nak cari.

Kepada tunangku, Farhana Mohd Fadzil, terima kasih kerana sudi menerima diriku yang tak seberapa baik nih. Dan akan ku baiki segala kelemahan yang ada untuk kebaikkan bersama. Hehe, thanks for be such lovely person for me. Jangan hilangkan/kurangkannya pulak lepas kawen nih ;)

Ulasan

farhana berkata…
Terharu. (T____T)
M@YaZ berkata…
haru biru~
humaimee berkata…
Temmon ... nanti sy emailkan alamat2 yg dah terkumpul kat blog sy ek. :)
M@YaZ berkata…
terima kasih~!
Aainaa =P berkata…
pow kaya pow kacang pow daging pow ayam...wah...hahah
M@YaZ berkata…
ok .. pow tu ja nah~!

Catatan Popular