Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Sunday, September 1, 2013

Birthday Alia~

Assalam again,

Walaupun dah berabuk, still teringat nak update. Kehidupan sekarang sangat berbeza sebab bekerja seorang ni dia lain macam skit busy dia. Masa nak poya2 time tgh kerja pun susah. Paling boleh bersosial pun selalu pakai "whats app". Yang lain tunggu notifikasi ja banyak~!

1 Sept ialah tarikh birthday anak sulung. Seriously tak disambut lagi (sigh~ kali ke-empat tapi tak sempat kerana sibuk tak bertempat dan tidak ada masa yg tepat)..

Actually tengah lawat mom in law kat sebuah hospital di Ipoh, so almost whole day ada kat hospital. Kalau tak pergi weekend melawat bila la menantu derhaka ni nak gi melawat. Harapkan weekdays meme susoh!

Apapun harapan dan doa seorang Abah still untuk melihat anak abah berjaya menjadi product Muslim yang di contohi ummat Islam yang sentiasa mencari redha Allah, walau sedikit abah tetap doakan ianya akan termakbul. Apa lagi manusia ada tatkala meninggalkan dunia kecuali anak yang solehah. (touching plak)

Time ni tgh tunggu berbuka puasa
Sekian,
Abu aiman~

No comments: