Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, February 15, 2012

Dress for your little Princess~!

Salam,

Nak update untuk promot page kawan yang buat business. Rajin sungguh derang ni. Di sebabkan semangat nak buat business aku kasik dress cantik2 nye untuk jual. Dan jual pun harga berpatutan. Ouh.. blog derang pun ada dalam list kat kanan tu .. cuba cari Maria, Reen dan Ina.




Santek2 belaka dalam closet derang..

Jgn lupa melawat fan page derang (link atas gambar tu hah) dan membeli sebelum stock habis..

Regards,
TeMMon~

No comments: