Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, January 3, 2012

A picture is worth a thousand words~

Salam,

Masa makan malam/dinner kat hyderabad, aku jumpa satu notice yang menarik.. Ada yang lawak, ada yang tak paham.. ce tengok gambar kat bawah ni~

Itu dia
the best is "NO ON BY TWO"..

Sapa leh teka? :P

Best,
TeMmOn~

3 comments:

Shy Syaz said...

ayat2 tuh mcm direct translation je dr bhs ibunda to english. haha. no one by two, err..seorang xleh mkn utk 2 org?

iizla said...

uniknya..
takleh teka la NO ONE BY TWO tu...

M@YaZ said...

Shy - betulla tu .. Bayar makan untuk sorang .. tapi tak boleh amik kesempatan untuk dua orang makan. Sebab tempat tu buffet.. ko mmg dah lama betul keja XXX ni .. paham habis~!

iizla - hehe .. tuh shy dah jawabkan, dan saya ada jawab kat komen atas ni .. ;)