Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, December 15, 2011

Flying with wing this time around~

Salam,

Aku rasa by now dah rasa sangat confirm akan terbang. By the way still tak mengharap lagi. Sebab tau sejarah XXX ni.. So biar je la kan. Kalau dah check in nanti, baru kompem jadi.. :P

e Ticket .. PNR (teringat zaman keje kat MAS dulu)
Berat sebenarnya nak travel bila dah berkahwin ni. Sebab kalau nak travel kena tinggal family kat sini. Kalau nak bawa sekali, mmg dalam kategori tak mampu lagi.

Nasib baik 6 hari je gi, so tak ralat sangat la nak tinggal pun. Gi pun atas urusan kerja. So tak leh la nak beli belah sangat kan.. :D

Doakan aku selamat pergi dan balik kalau jadi.

Regards,
TeMMon~

6 comments:

iizla said...

wahhh gi Hyderabad.. Laila pun gi gak ke??

jgn lupa fridge magnet. klu xde, handbag pon okeh!!

M@YaZ said...

haha .. laju je ila .. fridge magnet tu boleh la ..handbag kena kira2 dulu .. :P

ReeNDu said...

ayat takle nak beli belah tu kire hint ke? aku buat2 tak paham..hahahah

Afida Anuar said...

Jat, jangan lupa pi CCD Cafe Coffe Day, kopi kat ctu sedap..kalau jadi pi la.. hehe;)

natni said...

ok bos fridge 1 (sj2 bebuat tertgl magnet, hahaha)

org rs kn jat with mastercard everything is possible (ni cm da curik tagline iklan kasut ni)

i wish happy to n from...smoga sme bjalan lncr, aminnnn

M@YaZ said...

reen - haha .. buat2 la paham .. :P

kak fida - insyAllah .. :D kalau jadi ..

int - insyAllah jatt carik nanti .. :D