Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, December 21, 2011

At Hyderabad and Still Alive~

Salam,

aku masih di Hyderabad, masih survive .. masih sihat.. masih lalu makan.. masa beza dua jam, tak rasa sangat.. tapi kul 6 kat sini macam kul 7 kat malaysia. cepat gelap.. tapi subuh lagi awal la :D

nak hapdet secara details with gambar takdapek sebab takde broadband sendiri. dan takde public wifi.. so life stuck here je la .. nak gi bandar pun 2 jam..

Ok la, nak masuk kerja, curi pakai PC yang ada internet. :D

Best,
TeMMon~

2 comments:

hamzah ian said...

semoga selamat

M@YaZ said...

Alhamdulillah .. Selamat sampai .. :D