Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, November 22, 2011

Ulang Tahun ke-3

Salam,

Alhamdulillah, telah kami redahi 3 tahun yang penuh berliku.. meh aku  summarizekan apa yang kami lalui~

Tahun 2008
tahun penuh debaran, dimana aku kawen. Tahun ikat perut pun boleh kata. Kawen bulan 11, so mmg simpan duit lebih rm1k sebulan.. wuhu, mau kawen punya pasai. Hujung tahun, ada kejutan~! Bini dapat khabaran kena hantar pi India. Nasib baik khabaran ja.. tak jadi dan aku dapat khabaran aku bakal jadi abah (abah kepada Farisya Alia)

Tahun 2009
Tahun ni mode berbulan madu. Tapi tak pi mana2. Melekat ja dengan bini. Besala baru kawen. (La ni pun melekat tapi tak macam dulu. Dulu pegang ja jadi, la ni pegang ja kena tengok dulu, kadang2 anak pegang.. :P) bini ngandung.. Alia keluar tgk dunia 1 September 2009.. Pandai pilih tarikh. Aku start kerja di ABC meninggalkan kepompong emas XXX

Tahun 2010
Tahun gembira dan sedih. Awal tahun dapat berita mengejutkan abah stage 4 cancer pancreas. Sedih~! Then dapat khabar gembira sebab dapat berita bini ngandung anak kedua lepas raya. Sedih sebab kehilangan Ayah mertua.. :S

Tahun 2011
Tahun kesedihan.. Kehilangan Abah dan Anak kesayangan.. Abah survive pancreas tapi cancer gi ke hati (Dr awal2 ingat dalam sebulan dua ja boleh survive.. sungguh kuat semangat)..

Kehilangan Faris Aiman tanpa diduga menambah kesedihan.. Alhamdulillah, berjaya harungi kedua2 dugaan besar dengan tabah. Thanks semua yang ada di sekeliling..


Muka aku tu muka cover. Sakit perut makan cuka apel sebenarnya :P

Tahun2 mendatang masih belum dapat ditafsir dan diduga, harap dapat harungi dengan sempura dan di berkati hendaknya..

Terima kasih Farhana Bin Mohd Fadzil kerana sudi menjadi isteriku. Sanggup menerima lelaki yang suka berleter dan cakap banyak lebih dari perempuan.. :P Semuga kita kekal hingga ke syurga.. amin

Regards,
TemMon~

3 comments:

@naBest said...

Semoga bahagia selama nya... terima kasih kerana menjadi suami saya yang suka berleter... wahahahahha

love u dear.

Shy Syaz said...

alalaala..so sweett...
semoga perkhawinan korang kekal bahagia sampai ke syurga..
insyaAllah semoga korang dapat harungi onak dan badai, sweet and sour alam perkahwinan dengan jayanya...
ye ke ko suke berleter lg byk dr pompuan ni? hahaha

M@YaZ said...

ayang - hehe, thanks for being cooperative. Walaupun diriku ini mmg sangat tak sempurna, tapi mari kita sama2 menuju ke arah kesempurnaan.

Shy - percayalah, ana ja yang tau diriku yang sebenar.. :)