Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, November 24, 2011

Farisya Alia

Salam,

A'ah, tak sah kalau dah kawen dan ada anak, tak update pasal perkembangan anak2. Kalau anda belum kahwin, mungkin tak dapat merasainya. Dah kahwin, tahu la bertapa pahit dan manis nya bekeluarga. :D

Sejak Alia ditukar ke Taman Asuhan di MMU, banyak perubahan berlaku. Alhamdulillah, walaupun agak ramai kat situ, tapi dapat petunjuk yang situ mungkin terbaik untuk mendidik Alia menjadi lebih besar dewasa.

Pose cium diri sendiri :P

Sekarang Alia bila cakap pun dah kuat, dulu malu2. Nak sebut sepatah perkataan pun bagai ada emas dalam mulut. Sekarang speak out dan lebih confident. Cerdik sungguh Ya Allah~..

Bila di ajak tidur. Bila ada ja buku di tangan, minta baba baca buku dulu. Even tak tau nak baca, baba jadi pencerita terhebat (memang lari dari asal sebenar turutan cerita yang disusun oleh pengarang) haha.setiap gambar akan di terangkan, rumput, cendawan, rama2 kat backgrond kena terangkan. Kalau tak terang Alia akan tunjuk.. :D Sungguh detail anak baba ni~!

Kadang2 tukang baca lena dulu.. tukang dengar sambung main
Bila nak buang air besar, mmg akan jauh dari orang, pastu mmg tak kasik orang dekat dan dukung dia. Kalau dukung dia cakap nak turun dan bagitau "Aya eyak". Comel sungguh.. Bila mandikan pagi2 mesti dia sebut "bush gigi". Alhamdulillah, neseri ajar cara2 gosok gigi. Walaupun tak cukup mahir, tapi baba ajar skit2. Jangan jadi macam gigi baba~


Time balik dari kenduri hari raya haji (lagi sekali :P .. muka baba cover sebab sakit perut)

Semuga Alia menjadi seorang anak yang berjaya ukhrawi dan duniawi.. Dunia ni hanya pinjaman. Segalanya milih Allah. Ingat tu Alia~ Senang ka, susah ka kat dunia, semua akan menuju tempat yang sama. :D

Thanks and regards,
TeMMon~

No comments: