Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Sunday, August 28, 2011

Blog perlukan komitmen tinggi~

Salam,

Kalau dulu semua orang berblog untuk meluahkan ketidak puasan hati. Tapi makin hari, makin ditinggalkan. Penulisan panjang kini membuatkan semua orang meluat nak baca kadang2. Skip to the end nak check moral of the post ataupun rumusan..

Semua sudah beralih ke twitter, update twitter yang hanya boleh terima 140 huruf pada satu2 masa. Hebahan maklumat lebih pantas dan mudah.. Once hebah di twitter, terus boleh link ke laman sosial..

Jika twitter boleh link ke blogspot/wordpress, bagaimana agaknya, adakah ramai kat luar sana akan opt feature ni? Update ja twitter, blog pun update.. 140huruf sahaja.. Adakah anda setuju?

Haha,

Ok aku bebal dan bebel banyak..

regards,
TeMMon~

2 comments:

natni said...

SGT STUJU!!! *i polo*

M@YaZ said...

:D

Susah kan nak update .. tapi kenangkan kawan2 nak tau update, terpaksa kuatkan diri. Ikatan ukhuwwah akan mejadi kuat walaupun jauh~