Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Sunday, May 29, 2011

Faris Aiman~

Salam,

Sepertimana yang semua tahu (dan ada yang belum mengetahui), alhamdulillah, aku dikurniakan rezeki lagi, kali ni anak yang di kasihi dan disayangi. Faris Aiman. Mak Tok yang bagi nama. Mama ngan Abah dah lama nak aim untuk letak Aiman sahaja, tapi mama tercair dengar Faris Aiman.. :D

Ok, cakap banyak tak mau.. Jom tgk gambar.. sekeping je dulu .. (tgh tunggu pak lang datang KL untuk syot yang lebih DahsyAt~!



Nama saya Faris Aiman Bin Mohd Aizat. Berat waktu lahir 3.42kg. Waktu lahir 5.26 pagi Ahad, 22/5/2011. Saya tak ganggu mama saya sangat time mengandung. Pecahkan air ketuban pun slow2, supaya mama tak curiga saya akan keluar. Saya ambil masa mama 30min ja dalam labour room. ;)

(Semuga menjadi anak yang Soleh~!)

Regards,
TeMMon~

10 comments:

Faheem said...

Ahlan Wa Sahlan ya Faris Aiman!

Afida Anuar said...

Potostat muka ajat lagi!!.. kekekke...

tahniah jat!! Faris Aiman, hello world!.. he he

hpathoyyib said...

like nama tu!

M@YaZ said...

Thanks semua ..

kak fid -> muke saya lagi ke? :P

Afida Anuar said...

hik..tengok dahi dah tau jat:P...

eceh, pepandai je akak ni...ngeee..kan alia kan? alololo comelnya alia kat gambar sbelah ni..

shauqi said...

Tahniah ijat. aku baru tau anak ko dah lahir. moga faris aiman jadi anak yg soleh..amin..

Jafni Hanan said...

tahniah..xtau pun

Jafni Hanan said...

tahniah..bertambah anak dah.mudah-mudahan jadi anak soleh.

M@YaZ said...

alhamdulillah jep.. rejeki .. :D

M@YaZ said...

kak fida .. haha .. kecik ati ana kalau baca comment akak..

shauqi .. hehe .. biasala anak kedua tak berapa kecoh sangat, orang pun malas nak amik tahu dah, sebab no.2 :D tapi laki yang penting ..