Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, December 23, 2010

Mencari kete second hand~!

Salam all,

Ada tak kawan2 nak jual kete2 kecik. Preferably kancil or kelisa auto. Intend to buy it for my wife. Senang nak gi keje. Kalau ada kete lain pn leh discuss dulu. Kot2 aku leh bawa, bini bawa kete aku..

Bukan ape, dah lain jalan dah skang. Sorang ke utara, sorang selatan. Kalau ada ek. Prefer beli kat kawan2 dulu. Takde baru nak cari kat kat kedai 2nd hand car .

So it is official, im back to xXx..

Regards,
TeMMon~

8 comments:

ReeNDu said...

wahh.. back to xxx?? hows the pay? gud?

kalo mcm menarik.. nnt aku nak kuar pi mane2 kejap.. then masok blk laa.. huhuhu

bile start?

NurulB said...

back to XXX? yg kat cyber tu ker Aizat??waaa..

M@YaZ said...

Reen - yup .. back to xxx .. they only gave not more dan 20% .. minta 30 .. waha .. tamak .. tapi tu la .. dah nekad nak masuk .. sama pun tukar .. lalala~

Nurul - yup .. that company .. ;)

shauqi said...

ko masuk xxx balik ke jat? mantap. jadi tester ke? best ah. nak apply gak bole? hehe..

Getbacker said...

aii..awat shauqi.hang rindu kat company xxx lak ke?20% tu okla tu.

M@YaZ said...

cepat minta balik coki .. banyak tester di perlukan~!

pestisid said...

waaaaa..pandai3..leh gune balik XXX punye medical coverage utk 2nd baby...untung sangat

M@YaZ said...

Haha, biasa la, nak idup kena pandai. Dua orang anak xxx~!