Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, October 13, 2010

Proton Inspira~!

Salam,

At last, the name confirmed~! Proton Inspira for the new Waja Replacement. So be prepared ori lancer owner, you somehow will insult with Inspira buyers~!

Aku tak paham nape kena tukar nama. Proton patut kekalkan nama tu. Baru la rasa ada legacy skit .. Hum, mungkin ada strategi lain kot .. :P

Oh, dan akan launch esok.. Soft lauch ye. Open for booking. Kalau book baru leh tgk kete rasenye .. :D


Gambar cilok dari funtastickodesign.wordpress.com

(tunggu harga details keluar baru pikir beli ke tak .. wah~)

Regards,
TeMMon~

2 comments:

Afida Anuar said...

wohaaa...2 tahun free service uuu, nnti dah berkereta inspira baru, kalau jumpa akak kat tengah jalan, jangan lupa hon!...hehe

M@YaZ said...

Kalau ada rejeki nak gak .. tapi .. buat apa banyak kereta .. satu cukup .. tunggu nak tukar moto .. nak naik motor la lepas ni .. tak pening pale sangat tetiap hari .. :P