Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Monday, May 24, 2010

Survey Motor Baru~

Salam,

Setelah memikirkan sedalam-dalamnya, my 2nd vehicle will be motorcycle~! Yes.. Dah pikir dalam2 dan demam2

Memula mmg nak beli 2nd hand car. But not worth it. Why?

1- My wife kena pi opis gila awai sebab parking limited. Ouh, siannye, dah la kena tempuh jem. Pastu.. haish ..

2- Motor tak jem~! Yeaha .. itu penting bagiku. Hidupku sekarang di penuhi dengan permbuangan masa di atas jalan raya~!

3- Oh .. of course .. save minyak~! haha..

Tapi akan dipakai dikala pagi tak hujan .. yes .. semestinya .. Hujan petang ok lagi. Jangan pepagi .. bad mood terus gi opis .. :P

So, i'm thinking of big scoot/superbike (dah aku besar sangat .. moto lama tak larat angkut dua sekali) under rm10k .. such as Modenas Elegan .. Hoho .. Sebab kalau naik moto mmg hantar isteri ke opis terus .. then gi opis .. ;)
Wink2 .. gambar ihsan rmreview

Satu problem timbul kat sini adalah anak aku. Kena cari neseri dekat yang mana sangat susah nak cari di Subang Jaya~! Kalau ada pun mesti harga menakutkan .. Sewa rumah pun dak lebih rm1K .. haha .. tengah pikir kalau ada solution lain. Hopefully ada la kan ..

Regards,
TeMMon~

No comments: