Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, February 3, 2010

It is not an easy job~

Salam,

Dah lima bulan aku bergelar ayah/papa/dedi/abah/abi/walid and wateva you wish to called la kan. Yup, so far, memang takde masalah besar. Sampai ke hari ni neseri nampaknya beri perkhidmatan yang memuskan hati. Takde rase tertipu lagi. Dan post ni bukan nak cerita pasal neseri.

Apa nak luahkan kat sini, cuma rasa bersalah aku, hantar Alia ke neseri tu. Semakin lama aku hantar ke neseri, semakin menebal. Tak tau kenapa timbulnya perasaan ni. Mungkin aku selalu memikirkan perasaan Alia kot. Terlampau memikirkan pun susah. Kalau tak pikir pun susah.

Rasa macam lari dari tanggungjawab seorang ayah pun ada. Tapi tuh la, nak buat camna kalau tak hantar ke neseri. Sapa nak bayar aku nye installment rumah, kereta dan segala bagai charge di alam maya ni..

Terlampau memikir sangat papa ni~

Maafkan papa~

Nanti papa usaha cari kerja dunia yang leh luang masa lebih dengan Farisya Alia keh~

Regards,
TeMMon~

5 comments:

Fauzan Ahmad said...

hik hik.....nanti pun insyaAllah baby kami hantar nursery juga

aku busy satu tahun ni, bini aku lagi lah...nak kena cari nurseri yang boleh jaga sampai malam kot

Afida Anuar said...

Uishh..sapa kata jadi ayah/papa/dedi/abah/abi/walid tu senang...

takpe2...akak yakin ajat boleh didik alia n adik2nya nnti hingga jadi manusia berguna di dunia n akhirat..caiyokk2...

M@YaZ said...

Pojan -> tak kuar lg leh la plan sampai malam kat neseri. Tgk baby keluaq nnt. Mesti bini nak pi amik juga lepas maghrib. :) semuga berjya ya..

K.fida-> amin, semuga kita sama2 mendidik mereka generasi baru ni ke arah lebih berakhlak dan bertaqwa..

@naBest said...

"papa, alia suukeeee sgt dok neseri. Adaaa boipren...papa jgn riso ye..hihihi.."kata alia pd papanya.

aeryn said...

hah?! alia dah ada boipren?
huwa same feeling la, rasa guilty kan?