Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, October 13, 2009

Best post for me?

Salam,

Banyak post ade kene mengena dengan diri ni. Semua nye dari kalangan rakan2 blogger. Tapi yang paling suka tgk berulang kali, mestila time aku diijabkabulkan di Gerik. Sehari lepas tu ada post khas.

Baca kat sini

Thanks Faheem. Banyak sangat membantu sampai tak terbalas sampai ke harini. Tak tau camner nak balas. Malu alah kalau jumpa Faheem ni. Semuga Allah permudahkan segala urusan Faheem dan keluarga Faheem.

Regards,
TeMMon~

3 comments:

@naBest said...

Hehehehehe

humaimee said...

Terima kasih, no problem sahabat ;) mestinyer ada liputan sempena hari yang paling bersejarah ... hehe

M@YaZ said...

faheem -> liputan terbaik. Kalahkan CNN~!

Ayang -> lalala~