Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, October 2, 2009

3D HD in ur home 2010

Salam,

Sony buat gila lagi. dem. 2010 nnt Sony nak lancarkan product baru, tv High Def ngan 3D .. hoho .. tak yah gi wayan la 8 tahun lagi untuk tgk 3d .. anak2 kita nanti semua lagi canggih..



Meh kita pikirkan apa akan berlaku 10 tahun lagi DI MALAYSIA:

1- Kete ada auto assist .. merata2 sensor. Brake sensor, coalition pun censor, mesti connect ngan sattelite untuk elak kemalangan.

2- Time tu semua kapal terbang tambah murah. Bas? ada lagi ke nak naik bas. Kat Semenanjung aku rasa semua prefer kapal terbang dan keretapi laju sahaja.

3- Laptop dibawa ke sekolah. School grade. Tak leh nak install2. Cuma untuk learning sahaja. Boleh tak? haha ..

4- Keje kebanyakkannya buat dari rumah. Gile pemalas. Tetambah bidang IT. Meeting pakai video conf je. ;)

Haha, lelain korang pikirla sendiri ek ;)

Regards,
TeMMon~

No comments: