Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, August 25, 2009

Salam Ramadhan~!

Salam

Entah brapa kali aku nak tulis entry ni tapi terbantut. Terbantut sebab tetiba kerja datang. Terbantut sebab tak sempat habis. Terbantut pastu save draft, then tgk balik mcm tak best, so delete ja. Haha..

Selamat berpuasa kepada semua. Seperti mana tahun2 sebelum ni. Tahun ni kita juga menunggu ketibaan bulan yang mulia ini. Tak semua orang dapat merasa bulan ni. Yang paling terasa seronok. Anak sulong aku pun akan dilahirkan pada bulan ini. Ya Allah~ berkatilah bayi di dalam kandungan isteriku~

Bile nak beranak? Ahha, semua menunggu saat2 itu. Sampai rasa lama sangat menantinya. Tunggu hari sabtu ni. If baby engaged, dr. will induce untuk force rahim buka. So baby leh keluar dengan cepat. Jika tak, dr. suruh tunggu 2nd sept, yakni cukup 10bulan baru dapat check. And if not engaged (harap benda ni tak jadi la) baby kena ceasearian (betul kan ejaan ni?)..

Apa pun mari kita doakan semuga semuanya selamat, terutamanya ibu dan anak dalam kandungan.

Ouh, pasal kerja, ya, ini satu lagi membataskan perjalanan blog. Mana taknya, keja banyak onsite, hari ni dapat duduk ofis. Laptop pun dah dapat. So dapat la update dengan lebih tenang lepas ni. Kalau tidak jenuh nak cover :p .. malu aih kalau depa tau cek ada blog ;)

ok la, semuga ramadhan kali ini memberi kita lebih manfaat dan berkat dari bulan2 ramadhan yang lepas..

Regards,
TeMMon~

5 comments:

Hafizzul Kamarudin said...

nantikan ketibaan aku dan ajis heheheh...weh laptop ape dia bagi? power tak?

M@YaZ said...

Tak power pun .. tapi boleh la

DELL E6400
Core 2 Duo 2.4ghz
Ram 4gb
HDD 160gb

;)

natni said...

perghhh pejo xsabo dowh!!

en.temmon samat bposse juge..
smoga pn.temmon n baby temmon juge slamat2 hendaknya~

M@YaZ said...

hdd anti gegaran .. lupe bagitau ..

hehe .. thanks intan .. teringat kat intan masa pusing2 kat Jabtan pendaftaran negara aritu .. sebab ada staff situ cakap dia kecik ati .. hah

**mEaSa** said...

wahh..amacam keje baru?best?
bila nk tnggu ko banje2 neh :P