Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, August 5, 2009

Minta bantuan dan idea..

Salam,

nak tanya,

1- siapa tahu mana2 organisasi atau syarikat yang menganjurkan kursus menanam cendawan. Rasa nak wat tanaman cendawan di kampung. Tanah dah ada. Ilmu tidak ada. Abah dah start buat keli kanvas. Tanah still ada kosong :D

2- kepada rakan2 yang lalu dan baca blog aku ni. Aku nak cari nama perempuan untuk anak aku. InsyAllah keluar nanti aku nak cari nama dua perkataan. Setiap perkataan tu dimulakan sama ada dengan huruf (A dan F) atau (F dan A), TLG MASUKKAN MAKSUD NAMA SEKALI YA~! cth nama: Farhana Aizati ataupun Aizati Farhana. :D

Thanks,

Regards
TeMMon~!

14 comments:

Afida Anuar said...

Jat..cuba terai kontek adik akak..tak silap sblum dia buat lintah tu, ada gak dia pi kursus tanam cendawan bagai tuh.... 0123950527. Tnya jek in case dia tau ke...eh takpa ka reveal no dia kat cni? gagagaga

Afida Farida..
Afida Fauzana
Farina Afida..
Fauzani Afida...

hehehe..amacam??;)

It4Ch1 said...

lebih baik start F sebab anak perempuan.

Farah Aida(h)
(KEGIRANGAN, KESERONOKAN)(KEBERUNTUNGAN)

nak tambah 'h' blakang tu ikut suka

natni said...

ijat nama ketiga jgn lupe tau:

HUMAIRAH (ni yg penting nih!)

^_______^

LeLs said...

Fatimah Az-Zahra...

hehe..~

shy_wani said...

melati, melor, kenanga, anggerik, mawar.. klasik sket... mcm nama dlm cite lama2.. wow! hehehe

roby said...

hehe...

nama baby: aifa nur...

me and only me said...

aishaf falina,
fatin adiani

pestisid said...

jangan la start dengan A, nanti die exam dalam dewan kene duk depan sekali pastu nama die dalam list kelas atas2. ape2 cikgu panggil dulu hehehee.

Hafeeny said...

arissa farzana...farzana tu maksudnya bijak..arissa tu kalo xsilap azam..cube la cari maknanya kalo berminat..hehe..cadangan je;)

putrixue said...

Fatini Azalia

Fatini - bijaksana
Azalia - kekal abadi

--> bijaksana yang kekal abadi

:-)

agHoo said...

untuk A tu letak la nama Arif wakakaka

shauqi said...

ijat, kat upm ade kursus tanam cendawan

nhy said...

jat, tetiba org rajin~

AF: Aina Farizah
(aina mcm aizat+ana kn? Huhu~)

Aina: Yg mempunyai mata yg cantik
Farizah: Jelas

FA: Farha Aliah

Farha: Bahagia
Aliah: Yang tinggi

Susah2 sgt, Akademi Fantasia pun AF gak ~ blh panggil Emi =p

Kalau start dgn A, blh join gang Humaira a.k.a. Aisyah & Anis (^o^)/

p/s: suka nama yg lala bg ^_^

M@YaZ said...

thanks semua, pasal penanaman cendawan nanti aku usahakan.

Pasal nama, belum ada kata putus. Masih mencari terbaik untuk yang terbaik.

Tengah tunggu masa "orang baru" keluar. Harapnya semua berjalan dengan lancar.

Kerja baru juga bagus medical coverage nye. Harap tidak ada masalah yang sangat besar.