Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, July 7, 2009

Service MYVI

Salam,

RM300 melayang arini .. gi service .. pastu tukar absorber belakang. Ampeh tul. Time abih warranty la tetiba dia nye oil leaking absorber aku ni. Baru aku tau hari ni yang absorber Myvi SE tidak sama ngan Myvi biasa. Salesman tak pernah stress hal ni kat customer pun. So sekarang aku dah tau yang kenapa SE nye absorber agak keras dari biasa. Haha, suspect lama dah cuma lupa nak tanya. Kena tukar baru tau :p

Bulan ni duit macam air keluar .. baru seminggu bulan july .. dah kering cam padand pasier~ (gaya P. Ramlee nye cakap dalam cite ahmad albab :p)

Regards,
TeMMon~

No comments: