Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, July 16, 2009

Resign Mood~!

Salam,

Har har har .. semua orang tanya aku bile hari last aku keje. Ntah la aku berenti bila diberhentikan la jawabnye. Bukan tak nak bgtau, diriku pun tak tau lagi macammana keadaan yang akan di lalui..

Kompeni baru ni ntah la, seram sejuk gak nak masuk. Kompem keje banyak gile, banyak dari apa aku buat sekarang ni. Haha, sampai balik umah pun mesti bawa balik pending task untuk buat kat rumah. Haish, takkan nak balik lewat kan, dah berkeluarga. Haha..

Perjalanan gi kerje pun dah jauh, jenuh merempit ke Seri Kembangan lepas ni. Tapi yang best kawan baik Uni dan Sekolah ada area tu. Leh kot jumpa selalu .. :p

Gaji pun lari kejap sebulan .. adeh .. dengan nak renew roadtax lagi .. tukar tayar keta lagi .. penat nak bernafas ..

apa pun .. hidup harus diteruskan dan ditabahkan .. tak semuanya indah belaka .. kan kan kan .. ngehehe ..

Regards,
TeMMon~

No comments: