Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, July 3, 2009

Alhamdulillah~

Salam,

Tadi baru lepas lawat Faheem dan Wan Zuriati lagi :D ..

Seronok. Asalnya mmg nak gi semalam, tapi dah dengar ramai gi. Tak best la. Bujang2 boleh la. Dah kawen ni mana mau ramai2 kan. Tetiba terasa tua plak aku.

Ahaha, thanks semua yang membantu sama ada jasmani atau rohani.

Alhamdulillah segala puji bagi Allah. Puteri Faheem dan Wan zuriti ni semakin stabil. Tak perlu bantuan pernafasan dah. Dah dipindahkan keluar dari ICU tapi still dalam bawah penyelian pihak hospital. Tak dapat nak nengok baby lagi hari ni. Tadi ingat pindah ICU leh tengok ikut tingkap. Rupanya takde tingkap. Ceh, tak de jodoh :p

Yang paling bersyukur, puteri ni tak yah kena bedah2 lagi. Tuh paling lega dan seronok dengar. Tidak tak tau la camner. Baby2 lagi dah kena operate kan. So setelah dengar berita gembira ni. Aku sebarkan ucapan terima kasih pada semua yang tak berhenti2 membantu keluarga Faheem dan Wan Zuriati. Bantuan anda terutama doa2 anda sangat dimakbulkan. Harapa puteri Faheem dan Wan Zuriati makin cerdas dan cergas seperti kanak2 lain. CHaiyok~ baby~! You can do it. Go baby go baby go~...

Hehe, pakcik aizat tak bawa apa2 tadik. Lenggang kangkung ja .. jangan marah na :p

Regards,
TeMMon~

3 comments:

baanu said...

hepi to know this update ijat!!!

shy_wani said...

alhamdulillah...glad baby dh makin stabil..

semoga faheem and wan tabah hadapi dugaan ini..

M@YaZ said...

alhamdulillah .. hepi kan dengar miracle cam nih .. asal kena operate last2 tak kena ..

wan dan faheem mmg seorang yang tabah shy .. kalau ko tgk wan kat hospital tu .. ko rase cam takde pape berlaku kat baby .. aku je cam risau lebih :(