Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, June 11, 2009

Offer letter~!

Salam,

"Salam, Encik Mohd Aizat ye?, saya dari "abc", nak beritahu yang aizat punya offer letter dah siap dan boleh di ambil di office"

Ahaha, expected and dont know what to say. Kalau takde project dulu mungkin aku paling excited kat office. Tapi dah masuk project ni, hem, tgk la camner kan. Ahah.

So apa plan aku? Hehe, gi amik offer letter tu dulu. Kalau nak berenti 2 months notice skang ni. Then yang pasal business pun aku ingat nak fully run tahun depan. ahaha, pening pala pikir masa depan aku dan keluarga. Yang penting sekarang family la.

So, mari kita serbu office "abc" tersebut untuk lihat apa yang dia offer..

Regards,
TeMMon~

2 comments:

Noor Diana said...

wah..anda dpt kampeni mana jat? semakin berkuranglah tester di satyam ye..anyway, gud luck! :-)

M@YaZ said...

ntah .. offer letter pun tak amik lagi .. cari kat map tak jumpa .. ahaha ..