Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Monday, June 8, 2009

Balik kampung~!

Salam,

KL-A.Star .. perjalanan sepatutnya 4jam setengah termasuk rehat jap bersama kit kat .. sudah biasa aku buat..

Tapi aku pelik la cuti sekolah tahun ni. Gila ramai gila yang balik kampung. Kenduri punye la banyak. Hari ni isnin pun ada kenduri. Huhu, kawan2 kalau ujung minggu pun belum tentu aku dapat hadir kenduri kawen. Apa tah lagi bukan ujung minggu. Kompem la aku tak pi kalau tarak cuti.

Gembira aku si Naili rumet aku kat uia kawen. Ahaha, naili2, tak sangka ang kawen tahun ni. :p .. Kepada pak din (nasruddin ahmad). Tahniah atas kelahiran baby boy anda yang bernama Naufal bin Nasruddin .. mmg aku dan semua geng2 akan panggil ope jr. kat dia. Ahaaha, tak jumpa nama len ka pak din? nama rumet gak hang buh..

Semalam perjalanan jem. Dem seh, abg aku dah top up touch n go.. tetapi tertera kat electronik board tol tu "KAD TIDAK SAH~!". Ape jadah ntah. Dah top up rm100 pun tak leh terima lagi. Nak gak suh aku join pesta lampu merah tengah2 malam ni. Sampai Subang kul 4.30 pagi. 6 jam.. yes .. best gila..

Aku rasa, semua tunggu lepas kul 12 sebab nak dapat diskaun tol la. Ahaha. Apa pun Proton Persona mmg best. 160kmh with full load bonnet and 4 adult person tanpa melayang. Conering ngan jalan tak rata. Full mark gila INFLUENZA ("babi") arr handling proton. Wonder EXORA, paultan nye prototype test cakap handling best with full load adult. Ahaha. Anyone with EXORA? nak test.. :p

K lah, dah sampai opis ni, kena buat keje la.. tak leh ngelat.. ahaha..

p/s: Kepada semua nak kuah rojak mak bee, sila bagitau aku atau isteri ku ya. Blurp~~! (sendawa bau deghian)

Regards,
TeMMon~

4 comments:

Call me -fa- said...

uiks!

nk lawan sendawa aku ke???

Call me -fa- said...

uiks!

nk lawan sendawa aku ke???

M@YaZ said...

haha .. lawan ngan ana .. pening pala dia sendawa .. wakakaka~!!

~~Noli said...

mcm2..haha