Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, May 7, 2009

End-Three Boosunk~!

Salam,

(baca subject sebagai entri busan)

Sejak dua menjak ni aku selalu pikir zaman aku muda/study. Dan semangat tu membara sejak dua menjak ni. Bukan semangat study. Tapi gaya hidup tu. Aku sangat rindukan. Mane tak nye, simple life, easy life, study dan cari keje part time.

Haha. Heaven duduk kat uni ni bile ko jadi seorang technical person for IT. Sebab ko leh cari makan ngan komputer. Buang virus, beli lappy baru untuk org, buat pc baru untuk orang, format PC, selamatkan PC, upgrade PC dan macam2 lagi. Paling best, format. Senang cite. Susah nak buang2 virus ni. Haha. RM50 max charge. Tapi akibat persaingan, selalunya RM20-RM30 je. Yang best client semua tak minta kurang. Derang just cakap "tolong la, buat la macammana pun, janji doc semua selamat". Seronok. Sebab min 3 PC seminggu senang2 je leh dapat. Betapa kaya nya aku kat uni dulu.

Sekarang? Hidup totally different. Tambah2 dah kawen..

seronok kan berangan benda yang sudah berlaku..

regards,
TeMMon~

No comments: