Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, May 21, 2009

Busan setelah habis training~!

Salam,

Aha, aku dah habis training on the system. Start bulan Jun ni keja bebetul nye test akan berjalan. So from now on mmg takde keje. Practice je..

Tapi masalah nye, takde pc. So rasa macam dok saja ja. Teruk dari dok saja kat gdc. Sebab ketiadaan pc. Nasib baik ada celcom bb with nokia e71. Leh la survive gak idup kat sini.

Aha, tadi bekas rakan sekerja aku cakap aku dapat offer dari kompeni bawah agensi kerajaan. Dalam seminggu dua ni dapat la offer latter tu. Adakah aku akan resign? Jawapannya tunggu offer latter la kan. Haha.. Dapat 50% kalu, sape tak nak berenti keje. Wakaka..

Dah2, aku tak tau nak merepek apa dah.

Regards,
TeMMon~!

1 comment:

~~Noli said...

wahh gomen..benti je keje..ssh2 je pk..hehe