Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, April 10, 2009

Mari bergelak bersama aku

Salam,

Ahah, lama aku tak gelak sampai menangis-nangis, dem la. Apapun, korang tgk utube ni. Aku rasa ramai kenal, lisa pun dah penat sentuh pasal mamat ni dulu. Youtube first ni korang focus kat minit ke 6:00. Pastu tgh bebetul muka mamat tu.



Ahah, dah kenal kah? Tak kenal ek. click sini, lisa dah explen lebih lanjut.

OK, now tgk mamat ni plak, Anas Tahir, adik si Faizal Tahir, dulu geng nasyeed Far East. Ahaha, aku gelak sampai berair mata. Derang nye video clip serious, tapi starting dan penutup yang penting.



Selamat menonton,

Regards,
TeMMon~

4 comments:

pestisid said...

yang koq koq koq ni pun aku dah tengok smue video dorg. bapak lah kelaka. aku rasa adik faizal tahir ni jauh lebih cool dr abang die. ape ke jadahnye akhbar tu pun sama laa klaka gak.

aniey said...

hahaha btol2... ni pn aku dh tgk tp mmg serius xbole blah muka anas tu tiru gaya idhzwan bapok tu... wuwuuwwuu~

eppygurl said...

gile aaaaaaa!!! xsangke beliau jd gituuuuuuuuuuuu!! huhuhuhu
sedih sguh!

agHoo said...

auwwwwwwwww!!!