Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, March 11, 2009

Lagi2 Block

Salam,

Lagi2 kena block. Mulai harini semua orang akan nampak perbezaan blogger2 dari Satyam. Hehe, sebab internet site untuk blogging dah kena block. So aktiviti blogging gi opis dah tak dapat dilakukan secara normal. Jika mahu, kena guna cara paranormal :p

Sedikit Update on Satyam,

Bidder yang nampak sah2 nak beli Satyam sekarang ni Hewlett-Packart dan Computer Science Mull. Larsen & Toubro tak nampak keinginan sangat. Tapi kalau benar HP nak beli, kena siap sedia la yang tak dak billable project ni. Kena sepak terajang ikut suka ati la nanti. Haha, harap tak sepak terajang kuat sangat la. Sakit kalau kuat2 nih. Ahaks..

Patut la HR staff dah kelam kabut, kalau ikutkan, derang ni lagi kuat kena penerajang. Sebabnya mesti la pembeli akan menggunakan HR sendiri. Haha. Siap sedia la korang. Kami ni siap sedia gak dari dulu. Tapi tak pe, HR kena cool. Act accordingly :D

ahaks, mengarut plak aku. Ahaks. Semuga kawan2 seperjuangan dapat survive dalam kehidupan hiruk pikuk akan datang .. da~ :D.

Regards,
TeMMon~

3 comments:

LeLs said...

loorr...kene block ke??

bongok!!

pestisid said...

kene block ke??aku x effect sgt, bukan update blog kat opis sgt pon. huhuh. semakin licik NNS n IMS ye.
ape tektik ko tu??hehehe.

baanu said...

npe npe npe???
mcm la ada byk kerje kat opis...n kite buang masa blogging...

taksuke3.