Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, February 27, 2009

Balik Kampung

Salam semua,

Malam ni aku balik kedah naik bas je keh. Motif utama gi ofkos la jumpa parents, sambil2 leh gi kenduri chemun ngan pokcik. Ngehehe.

So dah balik kedah, macam besa, sapa nak order
  • Ikan puyu pekasam, satu pek RM10, berat lebih kurang 600gm (ikut harga la, kalau murah boleh la dapat lagi banyak kan, aku tak tau harga semasa ikan darat skang, apa pun aku akan jadikan berat = RM10 ok..)
  • Rojak Mak Bee aku amik stock 30 pack (naik bas jenuh bawa banyak2). Kali ni kalau harga naik aku terpaksa naik. Doakan harga menten :D
  • Special request macam: bahulu panas pekan rabu, ikan masam, ikan masin juga akan diambil. ;)
Haha, sapa yang gi Alor Star kenduri che mun tu. Sila sila lah serbu umah aku. Haha, bgtau awal2, tidak pening + terkejut isteri aku nanti :D .. call aku di 013 352 6642 dulu sebelum serbu keh.

Haish, bulan 3, penuh ngan orang kawen nya schedule. 15 Mac 4 pasang di 4 tempat berbeza. Gila seh~

regards,
TeMMon~

1 comment:

**mEaSa** said...

betul.betul.betulbulan 3 rmi giler org kawen.
serba salah tak tau nk g mane satu :P