Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, January 2, 2009

Untitled~

Salam,

Selamat tahun baru semua,

1) aku sungguh suka Tun Dr. M tukar website, and sekarang masih tak di block oleh proxy kompeni aku mengambil kesempatan ini untuk menghabiskan masa membaca idea2 beliau yang sangat best. Jom baca kat sini

2) aku nak kasik rojak mak bee free dan hanya satu ja pemenang yang aku nak dari kuiz aku kali ni .. soklannya (jwpannya mungkin sangat sengal la kan): lelaki selalu ada MISAI dan JANGGUT. kalau bulu dibawa bibir mulut tu di panggil apa?? atas bibir panggil misai. kat dagu panggil janggut. hum .. pekir2kanlah. Isteriku dah tahu jawapan. Dan dapat bekalan stok untuk seumur idup kompeni makbee :p

3) tengah tunggu kerajaan turunkan lagi harga minyak. Harap mereka tak lupa janji2 mereka.

Regards,
TeMMon~

16 comments:

miss said...

bulu di bwh bibir itu dpggl... GOATEE?

M@YaZ said...

haha .. ye ke? tapi salah la jawapan tu .. as i said .. jwapan dia agak sengal .. maafkan daku :p

shauqi said...

ia dipanggil "kumis"

~~Noli said...

itu dipanggil 'kambing'
hakhak...

M@YaZ said...

shauqi -> kumis sama ngan misai deh ..

noli -> kambing?? :p tak cukup sengal ..

teruskan usaha anda

Nuar said...

bulu jembut (ckp jowo) kot.. ahaha... tp tu bkn bawah bibir.. tp di bibir bawah.. =P

M@YaZ said...

nuar -> haha .. apa2 je la .. tapi bukan jawapan aku nak .. thanks for the info of javanese language :D

pestisid said...

bulu bulu cinta.haha.sengal tak?

Afida Anuar said...

bulu bibir...or bulu bawah bibir..

erkkk...gaggagaga

Nuar said...

zubir kot? ahahah

M@YaZ said...

lisa -> bulu cinta? ark .. apakah ..

kak fida -> hehe .. sengal gak .. tapi bukan jawapan yang di cari ..

nuar -> zubir? bukankah ia nama orang??

tiketfree said...

sgt mahal...;)

eppygurl said...

hahahahah..da tau jwpn! da tnye pona! kah3

NaZRaHKu =) said...

Apekah jawapannye? tak nak teka..nak tau jawapan jer..jat simpan je la rojak mak bee tu..huhu..

tiketfree said...

apakah jawapanye?

M@YaZ said...

Jawapannya ..

orang selalu cakap .. "Simpan misai dan janggut" tapi taktau ape yang ITU dipanggil.

Jadi dengan sengalnya aku panggil dier DAN .. sebab so .. kalau orang kata misai dan janggut .. masukla sekali ngan ITU :p

jwpnnya: DAN :p

jawapan yang boleh diterima adalah gotie .. tapi aku tak mau jawapan tu

sorry guys .. mmg tak ikhlas nak bagi kuah rojak tu .. wakakaka