Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, January 29, 2009

Kena pindah

Salam,

haha, sebelum ni baca blog mus dia kena pindah. Harini giliran aku.

Apa yang best, dalam email tu aku kena:
  • Pindah gi HQ, dimana terpaksa datang awal untuk berebut parking
  • Takdak PC kat sana
  • KENA ANGKUT PC DARI OPIS LAMA~!
Dem~! Yang last ti tak bleh blah siot. Wakaka. Leh tak aku amik satu PC untuk aku. Rase2 derang sedar tak? Ala, mana tau gaji tak dapat, leh la aku jual PC ni sara anak bini. Wakak, sapa suruh tak bagi gaji~!

Regards,
TeMMon~

5 comments:

miszacasian said...

korang semua kena pindah GDC ker?

yeah yeah yeah!

berkumpul semula kita semua!

:)

tp tak best gak.
makin ramai competitor tuk parking.
huuhuhuh.

tp tak per la.
anda semua mmg ditunggu disini.
:)

LeLs said...

kene angkat PC sendiri??

ape lagi..jual je PC2 tuh..mesti dorg tak perasan..

hahaha..

p/s : aku jugak yg jauh..tak pernah nak bersatu..asyik terpisah je..~

~~Noli said...

haha..pesta angkut ngangkut dh mula..haha..sila sila..aduhaii

M@YaZ said...

wawa -> its kompom.. hehe .. esok kije sana sudah .. ODC5 lvl2 ..

lela -> ha .. kena angkut. Ko paham2 la komputer kat CS ni kan. Ringan2 belaka. Wakak. Jual kat kedai besi best ni ..

noli -> bawa mai viva meh sini. Kita bawa PC banyak2 :D

Afida Anuar said...
This comment has been removed by the author.