Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Monday, January 5, 2009

Geng: Pengembaraan Bermula

Salam,

Seronok dan teruja aku tgk surat khabar harini. Rakyat Mesia 100% leh buat 3D animation movie 90 min tu. Kalau pakai laptop aku sampai cucu tak dapat nak render abih lagi gamaknya. Wakak. Anyway tahniah kepada Les' Copaque Production Sdn. Bhd. Tapi sasaran RM5 juta untuk 2 minggu tu macam tinggi sangat je. Aku rasa RM3j je kot. :p Ntah aku bukan producer pun kan~ Ye la dah nak produce pun dekat RM4 juta. Kena la up sasaran.

Tapi yang bestnya diorang bleh jadikan kartun ni ikon kepada kanak2 Malaysia. Leh produce Ahli kelab Geng, Baju2, Goodies untuk ke sekolah dan sebagainya. Make sure cetak rompak takde, korang leh berjayanye la.

hehe .. all the best pada semua team produksi Geng untuk 12 Feb ni .. :D

p/s: Haish.. Bila nak tgk Iran gegarkan Israel dengan ugutan2 nuclear ek. Article menarik pasal Palestine kat sini

Regards,
TeMMon~

No comments: