Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, December 30, 2008

Kisah naik moto

Salam,

Dulu kala kalau tgk orang naik moto berdua2an, mesti terlintas. Kawen nanti, nak gak la bonceng bini naik moto. Hehe. Mesti best.

So ceritanya semalam aku bawa ana naik moto. Ajakan ayam aku menjadi nyata bila dia excited. Maklumlam, walaupun orang kampung, famili dia semua nek kete. Wakaka. Tinggal mak je, tu pun kadang2. Kite geng la mak :p

Naik je moto tu hajat nak gi cash depo duit untuk bayaran bulanan kete. So gi je la bank. Sampai bank, cash depo siap. Ana cakap. Isk, nape la dekat sangat bank ni. Tetiba dia ajak naik lalu tol. Dia nak rasa orang nek moto kat highway. So, the only thing that came out dari mulut ni, pegang kuat2. Jangan lepas.

Seronok rupanya naik moto berdua ngan isteri. Rasa best. Tapi tu la, dengan size aku yang sangat kecil aku rasa tak leh naik moto jauh2. Penat nanti. Hehe. Apa pun aku sempat la bawa ana nek moto. Sebelum tau dia pregnant. Lepas ni tak leh nek moto tau. Jgn ngidam nek moto sudah :p. And moto sangat bahaya sebab ramai yang bawa kereta, tak penah naik moto. So derang tak tau perasaan dan pengalaman orang bawa moto.

p/s: im very hepi .. hepi mood~! thanks Allah for the gift. Alhamdulillah..

Regards,
TeMMon~

8 comments:

eppygurl said...

sy bakal makcik~
tahniah2. ^___^

LeLs said...

i can't feel that you both are so happy rite now..

i'm happy too..

congratzz to both of you..!!

sitizero said...

wahhh...
congrats ijat!!!
=)

nectarous said...

Congrat ijat.. Nanti mau panggil apakah? bapakkh? ayahkh? abahkh? daddykh? atau papakh?.. hehe

M@YaZ said...

poni -> doakan supaya mama ana dan kandungannya sihat ya ..

lela -> yes u cant feel it .. very the epi .. apa lagi .. nak rasa kena kawen la :p .. terima kasih

tot -> terima kasih

hazim -> panggil Walid .. out of ur list .. :P

Muhammad Faheem said...

Haa .. dah mengandung nih jaga isteri baek2 ek aizat .. slow2 kat bumper ..jaga hati dia .. jaga makan minum .. hehe .. sy dah lalui kursusnya 12 minggu dah setakat nih ;) kihihi

agHoo said...

bapak jat!!

M@YaZ said...

Faheem -> waha .. baik faheem .. saya akan lakukan yang terbaik ..

aghoo -> bile plak nak jadi bapak?? calon dah ada .. tok sah taghuh lama2 na~