Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, December 4, 2008

Kehidupan sudah berbeza

Salam,

apa khabar semua, maaf tak sempat update sangat blog. Busy skit. Program ziarah dan berjalan2 cari pasal tak habis2 lagi ;). Apa pun nih amik skit gambar yang sempat ciluk dan paste untuk tatapan umum. Alhamdulillah perjalanan akad dan walimah berjalan lancar seperti dirancang. Cacat cela yang wujud pun tak banyak mana.

Terima kasih diucapkan pada semua yang hadir dari jauh. Terharu tak terhingga pada semua kawan2 yang sanggup hadir. Nak listkan ramai. Tapi paling terharu pada sahabat baik, Syazwi Amzar. Dua2 kenduri dan peristiwa akad nikah. Kawan2 dari seopis, q-edge, DBA, CES, DW dan lain2. wow. Thanks guys.

K lah, malas nak berjiwang karats. Layan gambaq2 kenduri blah kedah ni..










Regards,
TeMMon~

14 comments:

Afida Anuar said...

Ajattt..wahh rindu nk bc entry br kt blog ni...eheh...

apa pun makin berseri nampaknye...

p/s:suke arr tengok gambar 1st tu:P

pestisid said...

amboih gamba fes tak kasi channn

pestisid said...

pstt, reha ckp die trauma tgk gmbr first tu.

ReeBeLLe said...

ana sgt lawa!!!..

baanu said...

hi ijat n aana...

wishing you guys every happiness...

aana is very beautiful~~
take good care of her.

diana said...

wah..cantik bangat..

eppygurl said...

ey..abg ipor. mnekah gmbo ani? xde ka? (T_T)

@naBest said...

uhuk uhuk.. gambo first tu mmg memalukan!! hahahahaha

Tuan Caracol said...

doakan Tuan kene jangkitan juga yer...

nhusna said...

wah..ni 1st time tgk gamba sblh umah jat..kamu cntik la ana..huhuhu
jat..jaga ana baik2 ye..kami bakal menerima penghuni baru di umah..hihi

Call me -fa- said...

aaaaaaaaaaaaaaaaa!

jeles aku tgk gmbo yg atas sekali tuh!

ana sgt cantik....jat???erk!cantik jg..hihihihi

LeLs said...

sgt cantik lah ana..

selamat bergembira k...

p/s : hadiah korg dah ade nih..tinggal nak bagi je..sori tak berkesempatan nak pegi ke majlis..

fio said...

ana sangat cantek! gamba yang diamek sangat la lawa!

betol tuh selamat bergembira, dan berkekalan ke anak cucu.

congrats to u both!

M@YaZ said...

kesimpulannya ana sangat cantek kan .. ok .. :P

gambar kontreversi pertama itu di tangkap oleh jeebsion.com .. ;)