Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, November 5, 2008

Sibuk, Pening and Happy

Salam,

semua dah bising blog x hapdet. Bukan tak nak. Tapi dah masuk hibernate mode, macam si nakael sidek tu. Bukan apa, busy nak memanggil orang datang kenduri, sampai terlupa nak hapdet blog. Lagipun idea ilang je. So tak dapat nak post.

Apa pun nak mintak kawan2 doakan semuanya berjalan lancar.

OK, lepas ni nak pikirkan kuiz untuk peminat setia. Hadiah dia tak de la mahal. Tapi ade la hadiah. Cuma kena jawab kuiz setepat dan secepat mungkin. pikir soalan jap~ :p

k lah, maaflah, entry tak proper, nanti apdet lagi keh. Stay tuned~

regards,
TeMMon~

3 comments:

diana said...

cepat la kawen jat..nak jejalan..hehe

Afida Anuar said...

ajat, jom main UNO..ehheheheheh

LeLs said...

lagi 17 hari lagi..
ijat akan kawen..

kami suka ijat kawen..
boley pegi jalan2..

yeye..~